Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Extra! 5 juni: Start Themadag 1, Buitenaards Contact en Intergalactic TaskForces

Tags: Events

Extra! 5 juni: Start Themadag 1, Buitenaards Contact en Intergalactic TaskForces
Wegens veel belangstelling is er een extra dag ingepland. Op vrijdag 5 juni start een extra dag van de serie themadagen: "Buitenaards Contact, Innerlijk Bewustzijn en Intergalactische TaskForces. Het is de eerste dag van een reeks themadagen, waarbij heel sterk wordt ingezoomd op aanwezigheid van intelligenties afkomstig uit andere werkelijkheden. De samenhang van Menselijk bewustzijn zal in direct verband moeten worden gebracht met de wijze waarop deze intelligenties onze huidige tijdslijn bezoeken én hoe wij als Mensen ons kunnen gaan inzetten om samen te gaan werken met deze intergalactische allianties.

Er is voldoende kennis aanwezig om hier nu mee aan de gang te gaan, juist in een tijd waarin uit alle macht (letterlijk Al Macht) geprobeerd wordt de slagbomen van samenwerkend bewustzijn te frustreren en te torpederen. Laten we de instap maken met elkaar, onze plek vindend in het groter geheel en op het Aardse podium.

We starten in Zwaanshoek en gaan meerdere locaties bezoeken in het land. De data daarvan zijn nu nog niet bekend en zullen ter zijner tijd op deze website verschijnen.

Meer informatie lees je via deze link