Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Heb jij het bericht ook ontvangen over 11 maart in Baarn?

Tags: Nieuwsflits

Heb jij het bericht ook ontvangen over 11 maart in Baarn?
Lieve Mensen, klaarblijkelijk is de "backoffice" van het programma waar mijn website op draait uit "eigen beweging" berichtjes gaan verzenden. Mogelijk heb jij ook een bericht ontvangen over een therapeutendag deel 3 op maandag 11 maart. Dit bericht is verzonden aan heel veel mensen, terwijl dit technisch zoals alles staat ingesteld niet zou kunnen. Hoewel deze dag inderdaad plaats vindt, is deze dag juist bestemd voor de mensen die de eerste 2 therapeutendagen in dezelfde plaats (Baarn) hebben bijgewoond. Overigens, dit onjuiste bericht gaat niet over een nieuwsbrief.

Ben jij tijdens deze eerste 2 dagen in Baarn (op 28 januari en op 11 februari) aanwezig geweest, dan is deze email inderdaad voor jou bestemd. In het andere geval kun je het bericht als onjuist aan jou verzonden beschouwen. In dit laatste geval hoop ik elkaar weer op een ander moment en locatie te mogen ontmoeten. Momenteel ben ik aan het inkijken en invoelen een vriendendag te laten ontstaan, waarin we in alle rust kunnen genieten en delen. Niet perse in een "opstelling", juist heerlijk vrijuit zoals het ontstaan kan. En deze dag is dan vanzelfsprekend toegankelijk voor ieder Mens.

Een hele hartelijk groet,

Martijn