Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Het verlaten van ingebrachte overtuigingen

Tags: Inspiratie

Het verlaten van ingebrachte overtuigingen
Wat een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld boren we met elkaar aan door samen te zijn, vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens "aan te raken". We doen dit door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, vanwaar het direct beschikbaar is in het huidige geometrische veld van het Aardse frequentie veld.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichzelf. Dit gaat gepaard met diepgaande inserties (invoegingen) in het Menselijke bewustzijn en programmeringen vol overtuigingen wat collectief wordt "aanhangen en aanbeden". Stap voor stap komt het besef terug dat de liefdevolle Galactische beschavingen ons niet komen healen, dat de channelings van de Galactische Federatie van het Licht en het huidige begrip van liefde, angst en dualiteit HET instrument zijn van de controleschillen. De gevoelens welke hierbij naar voren kunnen komen zoals ontkenning en verwarring, zijn juist de krachtige gereedschappen LOS te komen van deze malversaties in het huidige metafysische neurologische systeem van de mens.

Een uiterst liefdevolle en bijzonder grote interdimensionale alliantie kijkt met grote ogen toe, hoe wij deze impasse gaan doorbreken. Deze galactische Vennootschappen doorzien juist heel goed, dat door het massaal brengen van informatie (zogenaamde channelings) naar de Mensheid toe, nieuwe cultvormingen tot stand brengt en de mensen individueel uit de eigen exploratie houdt. Dit houdt veel meer in dan met het huidige verstand én met het huidige beschikbare gevoel is te bevatten. Veel mensen denken dat ze weten wat Buitenaardse Beschavingen bedoelen. Durf jezelf de vraag te stellen: (indien jij rechtstreeks contact krijgt (fysiek) met deze superieure vrienden, waarvan vele praktisch gelijk zijn aan de Aardse Mens en anderen een ander lichaam hebben dan de Aardse Mens) “Met wie hebben deze beschavingen contact, met jouw persoonlijkheid en overtuigingen en spirituele aannames met de daarbij horende gevoelens? Of met een Mens van de Aarde zonder modellen, aannames, overtuigingen zónder de daarbij horende gevoelens?

Welke van deze 2 zou jij uitkiezen om het nieuwe bestuur op planeet Aarde te worden? Uit de kaders en vanuit kracht werken uit jezelf of binnen de oude kaders en werken vanuit overtuigingen uit een oud gecontroleerd mechanisme?

Durf jij het aan om jezelf werkelijk in het grote veld te openen?