Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Inhaaldata: 2-daagse van 6 en 20 maart in Zwaanshoek naar 20-10 en 3-11.

Tags:

Inhaaldata: 2-daagse van 6 en 20 maart in Zwaanshoek naar 20-10 en 3-11.
Op 6 en 20 maart stond gepland een 2-daagse training " Communiceren met het Kosmische Informatieveld, De Kracht "  in Zwaanshoek. Deze training werd na de eerste dag op 6 maart opgeschort door de toenmalige situatie die we heden ten dage de Covid-19 pandemie noemen. Er werd destijds intern een bericht verzonden aan de betreffende deelnemers dat er een andere datum zou worden uitgezocht voor deze serie.


De genoemde training wordt herstart op de dinsdagen 20 oktober en 3 november en zullen net als de oorspronkelijk geplande training worden gehouden in Zwaanshoek. Meer informatie vind je terug via deze link.

Deze informatie wordt publiekelijk getoond, om zowel aan de betreffende deelnemers te berichten dat deze wordt ingehaald én ook om mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in deze 2-daagse te informeren dat om deze reden de dagen al zijn volgeboekt.

Beide dagen worden ingehaald, dus zowel dag 1 als dag 2, zodat we een compleet nieuwe start maken.

Het vergt wat organisatorische inzet om het één en ander passend in tijd en locatie te kunnen herstarten, maar gelet op de huidige situatie is dat voor iedereen een punt van aandacht en geduld.

Bedankt in ieder geval voor het meedragen van zorgzaamheid zodat datgene waar het om gaat zich mag/moet kunnen gaan uitpakken.

Hartelijke groet,
het Secretariaat