Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Kosmische defragmentatie sessies in de bossen van Staverden

Tags: Events

Kosmische defragmentatie sessies in de bossen van Staverden
Op 15 april, 6 mei en 20 mei worden er themadagen georganiseerd in de bossen van Staverden, nabij Ermelo. Het thema welke centraal staat is de verborgenheid van de Menselijke historie aanschouwen. We spreken ten aanzien van dit onderwerp over het defragmenteren van Menselijk bewustzijn.

Defragmentatie Sessie-Verborgenheid aanschouwen-

De Mensheid op Aarde is een onderdeel van verscheidene intergalactische Humanoïde beschavingen. Deze Humanoïde beschavingen verblijven in verschillende Kosmische werkelijkheden en hun Oorspronkelijke vermogens zijn gerelateerd aan wat de Aardse Mens kent als “Scheppen”. Het Humanoïde ras is hierin niet uniek, vele andere uitdrukkingsvormen van Leven dragen het vermogen van Scheppen in zich.

Scheppen is een Bewuste-”Zijn”-Kracht. Het is de Kracht om “iets” te laten ontstaan of te openen in een werkelijkheid. Het is zelfs de Kracht om op geheel eigen Wijze (een) werkelijkheid te laten ontstaan! Stel je eens voor wat dit in bredere zin in zou kunnen houden….


Meer informatie over deel 1 van deze sessie lees je door op de volgende link te klikken.
In de online agenda vind je een overzicht van de sessies.Deze themadag wordt verzorgd door Asma Toet-Achkroune & Martijn van Staveren.