Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Nieuwe lezingenreeks 1 t/m 4 in Alkmaar

Tags: Lezingserie 1-4

Nieuwe lezingenreeks 1 t/m 4 in Alkmaar

Voor de regio Noord-Holland mag ik de lezingenserie komen geven van de eerste 4 delen, waarin ik de bezoek(st)ers mee mag nemen naar een enorm grote werkelijkheid, waar wij allemaal deelgenoot van zijn. Hoe andere intelligenties betrokken zijn bij de Aardse samenleving, op welke wijze zij zich presenteren, wat de dwarsverbanden zijn met de huidige wereldwijde ontwikkelingen en wat de Kracht van de Mens op de blauwe Planeet Aarde is.

Centraal staat telkens het ontwikkelingsproces van hoe bewustzijn zich manifesteert. Ik deel hierbij een aantal ervaringen welke zeer bekrachtigend kunnen werken. De doelstelling van deze informatie is openheid te brengen in het vaak niet besprokene, je rol als Aardse mens vanuit een vernieuwend paradigma te kunnen onderzoeken en om processen binnen in jezelf een grotere, ruimere en betekenisvolle inhoud te kunnen geven.

De informaties zullen je wereldbeeld en ook jouw zelfbeeld radicaal kunnen veranderen ten gunste van jezelf en van de Aarde. Meer informatie treft je aan op de website http://www.buitenaardscontact.nl/BookingRetrieve.aspx… ook voor de aanmelding van deze lezingen kun je hier terecht. Warme groet, Martijn Van Staveren