Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Start extra TaskForce 1 - Human Exposure - "Into the depth" (06-10) Zwaanshoek

Tags: TaskForce

Start extra TaskForce 1 - Human Exposure - "Into the depth" (06-10) Zwaanshoek
Extra dag op dinsdag 6 oktber 2020: In een versneld tempo zijn de TaskForce dagen gestart, die als een Krachtig instrument mee gaan bewegen in de wereldwijde situatie waarin de Mensheid zich bevindt. We starten in kleine groepen (max. 10 personen) en gaan naar gelang het zich laat aanzien dat het kan, deze groepsformaties op speciale TaskForce dagen opschalen naar grotere settings. We behouden de kleinere Taskforces, we gaan niet wegvloeien in de massa. Gelet op de grote gebeurtenissen wereldwijd, zal er direct ingezet gaan worden op het hologram wat in de hypnosesessies COVID-19 wordt genoemd.

Update: In Zwaanshoek gaan we opschalen naar een grotere groepssetting, namelijk 30 personen.

Doordat er grote hoeveelheden bewustzijn liggen in het vinden van een oplossing voor de huidige situatie, gaan we strikt vanuit onze vrije Kracht in deze oase van bewustzijn aan de gang. Laat het collectief meebewegen naar de uitgang van deze straat in het Labyrinth.

Deze dagen zijn dagen die op internationaal gebied ingezet zullen gaan worden en staan in hoofdlijnen in verbinding met het bevrijden van de Menselijke "Spirit". We gaan er krachtig op in, waarbij samenwerking met andere Kosmische groepen direct tot de kernpunten behoort.

Lees verder via de agenda - Human Exposure - "Into the depth"