Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Start TaskForces - Human Exposure - "Into the depth"

Tags: Events

Start TaskForces - Human Exposure - "Into the depth"
Extra dag op 30 juni 2020: In een versneld tempo gaan de TaskForce dagen gestart worden, die als een Krachtig instrument mee gaat bewegen in de wereldwijde situatie waarin de Mensheid zich bevindt. We starten in kleine groepen (max. 10 personen) en gaan naar gelang het zich laat aanzien dat het kan, deze groepsformaties op speciale TaskForce dagen opschalen naar grotere settings. We behouden de kleinere Taskforces, we gaan niet wegvloeien in de massa. Gelet op de grote gebeurtenissen wereldwijd, zal er direct ingezet gaan worden op het hologram wat in de hypnosesessies COVID-19 wordt genoemd.

Doordat er grote hoeveelheden bewustzijn liggen in het vinden van een oplossing voor de huidige situatie, gaan we strikt vanuit onze vrije Kracht in deze oase van bewustzijn aan de gang. Laat het collectief meebewegen naar de uitgang van deze straat in het Labyrinth.

Deze dagen zijn dagen die op internationaal gebied ingezet zullen gaan worden en staan in hoofdlijnen in verbinding met het bevrijden van de Menselijke "Spirit". We gaan er krachtig op in, waarbij samenwerking met andere Kosmische groepen direct tot de kernpunten behoort.

Lees verder via de agenda - Human Exposure - "Into the depth"