Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Baarn 22 januari 2019: terugkom en oefendag n.a.v. educatieseries (volgeboekt)

Tags: Events / Terugkom en oefendag

Baarn 22 januari 2019: terugkom en oefendag n.a.v. educatieseries (volgeboekt)
Een speciale terugkom en oefendag, waarin we ingaan op de bewegingen in ons bewustzijn, welke leiden tot herziening in onze rol als Mens in relatie tot onze werkelijkheid. En wat uiteindelijk zal leiden tot een verandering van onze werkelijkheid in wat de werkelijkheid daarachter van oorsprong is!

We gaan de 3 daagse educatiedagen samenvatten,vraagstukken bespreken en lekker praktisch aan de gang. Oefenen en zelfbekrachtigingen doorlopen. Wat is een bekrachtiging nu eigenlijk? Wat is zelfstandig denken en voelen? Wat heb jij ontdekt en waar loop je wellicht tegenaan? Daarnaast kunnen we interactief in gesprek gaan.

De aankomende tijden zullen tijden zijn van herzieningen, we nemen waar dat er wereldwijd van alles aan het veranderen is op de planeet Aarde en dat er nieuwe modellen nodig zijn in onze samenlevingen. Er wordt flink gerommeld in het Menselijke bewustzijnsveld en juist hierom moeten we dieper gaan kijken hoe we datgene dat we aan het "terughalen" zijn in onszelf ook daadwerkelijk toepassen in ons leven.

Meer informatie en eventueel voor het aanmelden hiervoor ga je naar de volgende pagina. (volgeboekt)