Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Themadag Defragmentatie Sessie, 25 febr. met Asma en Martijn in Maastricht

Tags: Events

Themadag Defragmentatie Sessie, 25 febr. met Asma en Martijn in Maastricht
Op maandag 25 februari organiseren Asma en Martijn een themadag "Defragmenteren van Menselijke historie", door het aanschouwen van verborgenheid.  Wat is er met het Koninkrijk “Bewustzijn van de Mens” gebeurd en staat de Mens(heid) zichzelf toe om de aandacht en focus te richten op deze Kosmische fragmenten? Wat is er in beweging te zetten door de Mens?

Voorbij het denken en in de Kracht van eigen BewustZijn kunnen Mensen die voorbij de fysieke zintuigen reizen, gezamenlijk en individueel deze historie en val van het bewustzijn DE-fragmenteren: Vanuit de losse fragmenten terug naar het geheel van gebeurtenissen. Iedere beschaving kent haar eigen stroming en heeft toegang tot de kronieken hiervan. Voor de Mens op Aarde geldt dat precies zo dat zij door het samenbrengen en verzamelen van fragmenten haar eigen stroming weer in beeld brengt. Scheppen is beweging brengen in.

Praktisch & "aan de slag"..

We gaan deze dag “aan de slag” dus neem een pen en papier mee. Draag gemakkelijk zittende kleding en neem, om koude voeten te voorkomen, warme sokken of sloffen mee. In de zaal gaan de schoenen uit. Indien gewenst kun je ook een eigen attribuut meenemen om op ontspannen wijze op de grond te zitten/liggen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een matje, dekentje, (meditatie)kussen enz. Stoelen zijn uiteraard aanwezig.

Dit wordt een echte "doe-dag".

Meer informatie vind je via deze link.
Ook voor het reserveren van een plaats kun je op de bovenstaande link klikken.