Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Themadag: Levend Bewustzijn in een Virtuele analoge werkelijkheid (28-09)

Tags: Events

Themadag: Levend Bewustzijn in een Virtuele analoge werkelijkheid (28-09)
Op zaterdag 28 september wordt er een dagthema gehouden met als hoofdonderwerp:  "Levend Bewustzijn in een Virtuele analoge werkelijkheid".   De Mensheid staat op het punt om plat Aards bewustzijn te laten vloeien naar multidimensionaal kwantumbewustzijn. We merken allemaal dat het, zoals het nu gaat in de wereld, geen evenwichtige situatie is. Veel mensen zijn bezig hun plek te herzien en zijn daardoor in een heftige beweging terecht gekomen. En of dit nu als positief of minder prettig wordt ervaren laten we in dit kleine stukje tekst even voor wat het lijkt te zijn.

Een herziening die voortkomt uit een probleem, een verandering die aansluit op oud denkmateriaal, zal een hervatting zijn van het oude. We moeten als mensheid samen kijken en beslissen welke informatie toegang moet krijgen in het huidige vastgelopen systeemdenken.

We komen daarbij heel veel onderwerpen tegen die absoluut een onderdeel zijn van het ontmantelen van het oude denken.
Als jij het gevoel hebt en het weten van binnen dat ons huidige dagelijkse bestaan slechts een laag is van iets veel groters en dat dit grotere vanuit jezelf plaats moet gaan krijgen in jouw dagelijkse bestaan op de blauwe planeet Aarde, dan zou deze themadag wel eens een waardevolle dag kunnen zijn.

Deze dag is toegankelijk voor iedereen, die de eigenwijsheid en zelfkracht in zich behoudt en laat stralen.

Meer informatie lees je via deze link.