Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Therapeutentraining deel 4; Kwantumfysische behandelwijze (23-06 en 20-08)

Tags: Therapeutentraining

Therapeutentraining deel 4; Kwantumfysische behandelwijze (23-06 en 20-08)
We gaan verder! In navolging op deze therapeutentraining (feitelijk het ontmantelen van de traditionele therapeutenrol) gaan we verder in op de praktische en "spannende" kant van het -bewust- toepassen en aanbesteden van je bewustzijn.

We leven in een tijd waarin fysische wetenschappen in aanraking komen met Kwantumwetten van bewustzijn. We stappen als Mensheid een werkelijkheid in zonder grenzen! Nieuwe geneeskunde gebaseerd op bewustzijn, zonder geloof of spirituele achtergronden dan ook, vindt haar definitieve intrede (terugkeer) in het Menselijke potentieel.

Wat we in onze werkelijkheid geleerd hebben is dat ons bewustzijn een product is van onze (materiële en dus fysieke) hersenen. Maar wat er in werkelijkheid gaande is, is dat ons bewustzijn primair is en dat onze materiewerkelijkheid door ons bewustzijn gecreëerd wordt. Dat houdt kort en simpel gezegd in dat door iets waar te nemen er een reactie komt in het kwantumveld waaruit dan een materiële vorming (realiteit) ontstaat.

Echter is bewustzijn beïnvloedbaar door sterke(re) waarnemingen van andere waarnemers. Wie niet "kiest in bewustzijn" volgt een vooruit gestippeld script. We kunnen in die zin stellen dat ieder mens zich weer moet gaan openen om het eigen vermogen van Bewust-Zijn toe te passen om veranderingen/koerswijzigingen te laten ontstaan.

Voor opgave of meer informatie klik je op deze link (23-06)