Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aanmelden voor de mailinglijst ? Van harte welkom

Verschuivingen in Agenda, lees dit berichtje

Tags: Nieuwsflits

Verschuivingen in Agenda, lees dit berichtje
Door een langer dan verwacht herstelperiode van Martijn na een operatie, zijn een aantal activiteiten verplaatst naar een andere datum. Alle activiteiten na 24 juni blijven plaatsvinden op de aangekondigde datum. Daar vinden geen veranderingen in plaats.

Als je je opgegeven hebt voor een activiteit, heb je van ons (het Secretariaat) een email ontvangen met daarin de aankondiging dat de betreffende dag verplaatst wordt. We hebben ook gezien dat een aantal mensen deze emails niet ontvangen hebben, doordat het emailadres wat door de aanmelder/aanmeldster is opgegeven onjuist is. Wij kunnen hier helaas niets aan doen.

Kortom, alle activiteiten na 24 juni gaan door en wij zullen de verschoven activiteiten ook gaan publiceren in de agenda naar de juiste nieuwe datum. Zo kun je als extra check zien dat de dag waar het om gaat inderdaad op de aangekondigde nieuwe datum gaat plaats vinden.

Kijk voor meer informatie in de agenda

Hartelijke groet,
het Secretariaat