Sorry, registratie is beëindigd.

Deze dag zet voort op eerdere TaskForce dagen, waarin de essentie ligt op het onder andere tot stand brengen van direct contact tussen de Aardse Mens en Civilisaties afkomstig uit andere werkelijkheden en sterrenstelsels. Voor mensen die het leggen van Contact een warm Hart toedragen.


  • Datum: 26-06-2024 10:00 - 26-06-2024 16:30
  • Locatie Spieringweg 913, Zwaanshoek, Nederland. Zaal open vanaf 9.30 (Kaart)
  • Meer informatie: Parkeren op eigen terrein. Verzoek: kom niet zomaar binnenstappen, meld je alsjeblieft aan, dank hiervoor. Er is koffie, thee en koek aanwezig, neem je je eigen lunch mee? Het is mogelijk meerdere plaatsen tegelijk te reserveren.

Bijdrage 49

Beschrijving


- Contact TaskForce -

"Voor degene die het Buitenaards Contact leggen
een warm Hart toedragen"

"Nederlandse Oriëntatie & Inventarisatie"

-A new Era for Humanity-


"Beste Mensen & Aan-Wezigen,


Deze dag zet voort op eerdere TaskForce dagen, waarin de essentie ligt op het onder andere tot stand brengen van direct contact tussen de Aardse Mens en Civilisaties afkomstig uit andere werkelijkheden en sterrenstelsels.

Het is een hartelijke dag, waarin we alles wat inhoudelijk meebeweegt in dit waardevolle thema samen bespreken, doorvoelen, doordenken en uitwerken.

Hoewel het behoorlijk suddert en schuift in de Globale werkelijkheid, gaan de werkzaamheden op Aarde door om dit contact te initiëren. Overigens, deze werkzaamheden gaan vanaf de zijde van de Interstellaire en Interdimensionale Civilisaties ook door om dit contact te leggen via het Menselijke Bewustzijn dat vrij is van gekaderd en aangeleerde informatiesystemen. Ook de grote medewerking van coalities van de Vrije Werelden en grote Kosmische Confederaties zijn hierbij diep betrokken.

Deze dag die in het teken staat van hartelijkheid, contact en uitgelijnd stationair bewustzijn van jeZelf naar Jezelf en naar de ander toe, legt wederom de mogelijkheid open om om te gaan met de werkelijkheid waarin je nu verblijft. Nu.

Als Menselijk Ambassadeurschap aanwezig is, kan het Wereldburger Network in kaart worden gebracht. Voel je in en bereid je zo mogelijk voor. Deze dag is voor iedereen toegankelijk."