Calibratie van je Oorspronkelijke Bronkracht - 2 daagse
De Kracht Soeplesse van Menselijk Bewustzijn

"Kom in je eigen Kracht" hoor je mensen zo nu en dan zeggen, met de intentie dat je aangeroepen wordt om voor jezelf te kiezen en te doen waarbij je je goed gaat voelen.

Maar wat is eigen Kracht nu eigenlijk en wat staat er tussen die eigen Kracht en het huidige moment nog in?

In deze werkelijkheid zijn we als bezoekers uit een andere realiteit aanwezig (ogenschijnlijk) als Aardse Mens. We zijn erachter gekomen dat veel van wat we horen en als voelend ervaren, ondanks alle mooiheid ervan, toch een afleiding of dwaalspoor kan zijn.


-De Kosmische insteek gedurende de sessies is dat er vanuit Oorspronkelijk Menselijke Vrijheid wordt gewerkt-


Kom in je eigen Kracht! is een Kosmische opdracht die ligt opgeslagen in ieders eigen Bewustzijn. Jijzelf bent dan ook de enige die daarmee aan de slag kan en moet gaan. Hierbij zijn interacties met jezelf onvermijdelijk.

Tijdens deze 2-daagse sessies wordt er stevig gewerkt door jezelf aan allerlei situaties waarmee je te maken hebt in je bestaan (......). Martijn geeft hierbij fundament mee om hiermee inhoudelijke aan-de-gang-te-gaan. Stevige bewustzijns (oefeningen) bewegingen, evenals begeleiding in deze diepgaande processen gedurende de hele dag. Er worden oude bewustzijn registers opgeschoond en ook zal blijken hoezeer de macht (gewicht) van oude spiritualiteit nog belemmerend aanwezig is. Dit geldt óók voor mensen die bijzonder stevig aan de gang zijn geweest met zichzelf door middel van bekrachtigingssessies!

Teruggaan naar de eigen Emotietaal, en opnieuw bewustzijn scheppen in je eigen gedachten / gevoelens / situaties / bestaan, maken dat deze 2-daagse een (her)start kan zijn voor je reis die jij maakt. Zo prachtig als jij bent, zo echt, puur en levend, visionair, hersteller en vibratie van Oorsprong.

Aan bod komen onder andere:

- Het Veld
- God (in G O D zijn)
- Wie / wat is G O D
- Landen in jezelf
- Bekrachtigen
- Losgaan van emotie-trauma koppeling lichaam / emotie / geestelijk / angst / verstoringen
- Leiderschapsbewustzijn
- De Blinden die Christus (niet) konden zien
- Uit het Hart, i.p.v. uit een boek
- Intentie - Initiatief

Neem een pen en schrift mee voor de aantekeningen, deze zul je nodig hebben.

Warme groet,
Martijn van Staveren