"Buitenaards contact is werkelijkheid" Deel 1

Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.
"Buitenaards contact is werkelijkheid" Deel 1
Martijn introduceert zichzelf en neemt je mee naar de bijzondere ervaringen welke hij van kinds af aan tot vandaag mee heeft gemaakt. Centraal daarbij staan de onderwerpen buitenaardse ontvoeringen, tijdreizen, multidimensionale en parallelle realiteiten. Is het werkelijk zo moeilijk aan te nemen dat er vele andere beschavingen elders in het universum zijn? Martijn gaat in op de soorten en rassen welke hij heeft ontmoet, waartoe ook mensen zoals wijzelf behoren. Een indringend relaas over de werkwijze van hen en waarom het op een uiterst voorzichtige en intellectuele wijze dient te worden benaderd.

Tevens maken we ter impressie een reis door ons universum om een goed beeld te kunnen krijgen hoe gigantisch groot ons deel van het universum is.

In dit eerste deel komen diverse ervaringen en gebeurtenissen naar voren, welke direct verband kunnen houden met de motivatie waarom jij besloten hebt hier vandaag bij aanwezig te zijn.

Titel: "Buitenaards contact is werkelijkheid"
Deel 1: Inleiding en synchroniciteit
Lezingdata: Klik hier op de agenda voor de beschikbare data