Buitenaards Contact is Werkelijkheid


Titel: "Buitenaards contact is werkelijkheid"
Deel 1: Inleiding en synchroniciteit & Buitenaardse ontmoetingen In dit deel introduceer ik mijzelf en neem je mee naar een aantal ervaringen die ik van kinds af aan tot vandaag heb mee gemaakt. Centraal daarbij staan de buitenaardse ontmoetingen die in beeld komen.

Is het werkelijk zo moeilijk aan te nemen dat er vele andere beschavingen elders in het universum zijn en zij veel verder ontwikkeld zijn dan de thans huidige Aardse beschaving?

Ik deel een aantal ervaringen over buitenaardse rassen, ontmoetingen en eigenschappen van hen. Ik deelt dit om de mindset van de bezoekers kennis te laten maken met werkelijk "open-minded" zijn en om een mogelijk op trauma gebaseerde perceptie van het dagelijkse leven in beweging te zetten en om te buigen in kracht en zelfbeschikking. Het is dus veel meer dan alleen maar een introductielezing.

We maken een reis in ons universum om een goed beeld te kunnen krijgen hoe uiterst onmogelijk het is dat alleen onze planeet Aarde beloond is met leven.

In dit deel komen diverse ervaringen en gebeurtenissen naar voren, welke direct verband houden met de mogelijke motivatie waarom jij besloten hebt hier vandaag ook bij aanwezig te zijn.

De doelstelling van deze lezing is een startpunt maken in een radicaal andere koers van denken, voelen en spreken. Voel je van harte welkom.