Agenda

Om tot diepere en grotere inzichten te kunnen komen, heeft de Mens volledige herziening nodig in haar perceptie van werkelijkheid.

Aankomende activiteiten:


Doorstroomdag, -n.a.v de Niet Therapeutentraining! - 4 maart Zwaanshoek (volgeboekt)

Datum: 04-March-2020

Datum: Woensdag 4 maart 2020 (volgeboekt)
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan voor en rondom het gebouw (op eigen terrein)
De vergoeding: 69 euro p/p voor de hele dag
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk dmv idealbetaling

Koffie, thee, water en koekjes zijn aanwezig, neem je eigen lunch mee.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee.


Training en Focusdag “ Focus en Veld coöperatie ”

In aansluiting op de Therapeutentrainingsdagen wordt deze dag in Zwaanshoek georganiseerd. Wil je verder gaan stromen op basis van wat doorgenomen is tijdens de "niet"-Therapeutentrainingsdagen, dan is deze dag een optie voor je om te schakelen in verdere inzichten en het toepassen daarvan. Het uitgangspunt is dat de oude traditionele hulpverlenersrol en ook de cliëntentrol komen te vervallen en dat in de velden van de opbouw van materie op een geheel andere wijze verschuivingen plaatsvinden. We maken een sprong naar kwantumverhoudingen, dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is EN dat de wijze hoe je ZELF waarneemt en vanuit welke rol + perceptie van doorslaggevende "waarde" is in het kwantumreactieveld.

Deze dag is een voorbereiding naar verdere uitbreiding van seminardagen en cursusdagen van nieuwe (lees Oorspronkelijke) rehabilitatiekunde op het vlak van Bewustzijn Creatiekunst. In de westerse wereld wordt het woord Geneeskunde niet getolereerd om hierbij te gebruiken, omdat dit niet toegestaan is. We gaan ervan uit dat de Kunde om te kunnen herstellen van een verstoring niet louter gebaseerd is op medicatie maar een koppeling is tussen je eigen bewustzijn in het proces waar je een onderdeel van bent.

Kortom, wil je hierin verder openen is voel je deze dag als een mogelijkheid voor jou, dan kun je je hiervoor aanmelden. De vergoeding voor deze dag is 69 euro en kan uitsluitend via ideal of bank worden uitgewisseld. De educatiedag wordt gegeven door Martijn van Staveren.* Benodigd
iDeal

2-daagse Start-Training " Communiceren met het Kosmische Informatieveld, De Kracht " (6 en 20 maart)

Datum: 06-March-2020

Datum: Vrijdag 6 maart (deel 1) en 20 maart (deel 2) 2020
Locatie: Kunstwerkplaats Quinta Essentia, Spieringweg 913, 2136 LK Zwaanshoek (NH)
Parkeren kan voor en rondom het gebouw (op eigen terrein)
De vergoeding: 250 euro p/p voor de 2-daagse
Attentie: uitsluitend reserveren mogelijk dmv idealbetaling

Koffie, thee, water en koekjes zijn aanwezig, neem je eigen lunch mee.
Tijden: inloop 9.30, start 10.00 en einde 16.30
Aanmelden: scrol naar beneden voor het aanmeldformulier

Koffie en thee is aanwezig, neem zelf je lunch mee.


2-daagse Start-Training "communiceren met het Kosmische Informatieveld, De Kracht"

In deze 2-daagse training wordt diepgaand aandacht en focus gebracht naar de wijze hoe de Mens zich als Krachtdrager verhoudt tot de (uit)werking van de levenskrachtvelden. In oude bewoordingen werd er gesproken over GOD, in het nieuwe paradigma waar de Mensheid naartoe aan het bewegen is spreken we over de Universele Emotionele Intelligentie, ook wel anders genoemd als De Kracht.

- Wat is wie is GOD, - De Kracht-?
- Wanneer reageert de Kracht (deze emotionele voelende Intelligentie) op bewustzijn?
- Wat is bewustzijn, wanneer ben je je Bewust?
- Hoe zet je je Bewustzijn IN de Kracht, uitrimpelend in het frequentieveld (software)

Als Galactic Humans, nu levend als Aardse Mensen, is het aan hen gegeven om opnieuw de plek in te nemen waar zij ooit in andere tijdlijnen uitgeraakt is. Een intense training met veel interessante vraagstukken, oefeningen, Innerlijke bewustzijnsbeheersingstechnieken en een vreugdevolle sfeer. Ontspan en zet jezelf diep neer waar het voor jou om gaat in je werkelijkheid!

Intelligenties uit andere werkelijkheden en ook hun voertuigen communiceren via het Kosmische Informatieveld, De Kracht. Om toegang te krijgen tot deze informatiebewustzijnssnelweg is een zelfverzekerdheid nodig in hoe je jezelf ervaart én communiceert vanuit Je-Zelf naar dit Kosmische Informatieveld.
Zoals we weten zijn er Intelligenties die uit alle macht willen voorkomen dat de Aardse Mens zichzelf weer op haar plek laat landen, om te gaan communiceren. We zullen in dat opzicht met een grote borgende Liefdevolle energie aan het werk gaan.

Deze dagen staat de werking van de Kwantummechanische reacties in het levensveld centraal. Het is een training die aansluit op wat er allemaal eerder in andere workshops is doorgenomen en gepraktiseerd.

De dagen worden gegeven door Martijn van Staveren.

* Benodigd
iDeal