Buitenaards Contact is Werkelijkheid


Titel: "Buitenaards contact is werkelijkheid"
Deel 2: Het huidige Aardse mechanisme, wie ben ik (niet)?Tijdens deze lezing ga ik persoonlijk in op verschillende onderwerpen.  

Onderwerpen zoals: de religies op Aarde en waar deze mee verbonden zijn, buitenaardse beschavingen zoals de Annunaki en de zienswijze van welwillende buitenaardse  en ook Ménselijke rassen, zoals de Siriaanse Zaviriaanse beschavingen.

Gedurende vele jaren heb ik via de Contacten gesprekken gevoerd met deze mensen uit andere werelden (universumhologrammen) en deel ik de inhoud van deze ontmoetingen door gefragmenteerd doch zeer gericht de essentie aan te raken. Dit is mij ook uitdrukkelijk geïnspireerd, dit juist nú te doen in déze tijd. Ik zal ook ingaan op de veel gestelde vraag waarom de Buitenaardse Bezoekers niet gewoon openlijk en publiekelijk landen in hun bijzondere voertuigen. De veelgehoorde reden dat wij eerst nog veel te leren hebben is daarbij ondergeschikt aan de werkelijke redenen! De eenvoud van het fundament van werkelijkheid, is de kracht om een nieuw script met elkaar te ontwerpen.

De doelstelling van deze lezing is om inzichten te krijgen in de menselijke werking van de opbouw van perceptie van realiteit én het daarbij openen van andere visies ter activatie van ons emotionele scheppingsbewustzijn. Wat voelt de Aardse Mens zodra zij gevoelens gaat ervaren welke het neurologische systeem nog niet eerder een betekenis kon geven?

Het is een bewustzijnsverschuivende lezing, die menig Mens op haar innerlijke grondvesten doet schudden. Schudden, omdat het je eigen Aardse bewustzijndenken van koers doet veranderen, ook als je al behoorlijk bevoorraad bent met het Buitenaardse informatieveld.

Open je Hart en mind om deze indringende overdracht te ervaren en mee te nemen in je verdere reis als Mens hier op Aarde. Voel je van harte welkom!