Sorry, registratie is beëindigd.

Deze serie is een openleggende en intensiverende 3-daagse voor mensen die zich willen verdiepen in breed ongekaderd bewustzijn in verbinding met de Universele Intelligentie. Ook voor mensen die deze serie een keer eerder bijgewoond hebben kan deze 3-daagse een buitengewone verstevigende 3-daagse zijn.


  • Datum: 27-06-2024 10:00 - 27-06-2024 18:00
  • Locatie Spieringweg 913, Zwaanshoek, Nederland. Zaal open vanaf 9.30 (Kaart)
  • Meer informatie: Parkeren op eigen terrein. Verzoek: kom niet zomaar binnenstappen, meld je alsjeblieft aan, dank hiervoor. Er is koffie, thee en koek aanwezig, neem je je eigen lunch mee? Het is mogelijk meerdere plaatsen tegelijk te reserveren.

Bijdrage 267

Beschrijving


- De taal van Buitenaards Bewustzijn -

3-Daagse sessie in het teken van
"Bewustzijnsverruiming, geleid door Inzichten, Creatie en Zelfmanifestatie" 

Dag 3 van de reeks van 13, 20 en 27 juni


“Martijn van Staveren: Wie zich verdiept in de eigen Levensweg en de wereldwijde gebeurtenissen rondom onverklaarbare aanwezige intelligenties temidden van grote turbulente tijden, zal de vraag kunnen en wellicht moéten stellen:

"Wat is mijn rol, hoe kan ik mijzelf actief bewegen in deze grote veranderingen op de Aarde en ben ik daar werkelijk-echt mee bezig? Wat ben ik eigenlijk?"

Rechtstreeks contact leggen en onderhouden met intelligente beschavingen, anders dan de Aardse Mens, is sterk afhankelijk van onze wil om buiten de aangeleerde kaders te durven navigeren. En dit rechtstreekse contact is onherroepelijk onderweg, wat de directe aanleiding is van de mondiale noodtoestand. (!)

Hoewel er zeer veel informatie te vinden is over wat er mogelijk aan de gang is op Aarde (Tara), is het verbinden van ons Koninklijke BewustZijn (zonder geloof) met deze grootse tijd een opdracht voor ons allemaal. Er zijn krachten die dit niet appreciëren, zij willen de algehele leiding behouden (die ze niet hebben) in het openen van dit wereldonderwerp. Deze krachten zullen mogen gaan aanvaarden dat Wij er Zijn."

Wij, de Mensheid, zal weer moeten toetreden tot de Originele Orde van de Wereld, geleid door en vanuit een Allesomvattend Respect voor een ieder en vanuit Vriendenbewustzijn. Slechts dán is het mogelijk de BlackBox te verLichten. 


Deze serie is een openleggende en intensiverende 3-daagse voor mensen die zich willen verdiepen in breed ongekaderd bewustzijn in verbinding met de Universele Intelligentie. Ook voor mensen die deze serie een keer eerder bijgewoond hebben kan deze 3-daagse een buitengewone verstevigende 3-daagse zijn. Er komen grote onderwerpen aan bod en niets wordt gemeden.Dag 1. Uitleg en toelichting van de achtergrond van Kosmische gebeurtenissen die hebben geresulteerd in de huidige wereldwijde situatie. Wat ís jouw werkelijkheid eigenlijk? We leggen dwarsverbanden tussen jouw leven, herhalende gebeurtenissen en doorbraken die op je beeldscherm lijken te verschijnen.
We spreken over Kosmische allianties, het wereldwijd verschijnen van zogenaamde UFO's en de grote geheimhouding en misinformaties hierover. We breken alle zones open. De val van Bewustzijn komt in beeld en hoe dat tot stand kwam. Vice versa geeft dat inzicht hoe hieruit te geraken. Organische taalvelden (Levensveld van Origine), gecreeerde taalvelden (Levensveld van systemen), gestuurde taalvelden (in opdracht van ander bewustzijn) worden opengelegd.

Dag 2. We gaan deze dag onder ogen komen WAT eigen bewustzijn nu werkelijk is en hoe je dit ondervindt, ervaren kunt en ook inzet in het denksysteem van je brein en het algehele lichaam. Hoe het komt dat het lichaam zo ontzettend relevant is en je brein onzagwekkende hoeveelheid aandacht nodig heeft, wordt ook bloot gelegd op de eerste dag. Door middel van directe bewustzijnsposities (oefeningen, activiteiten, uitzetten van eigen denken, ontgrendelen van inactieve mindvelden) zetten we kracht bij in de Taal van wie jij bent en hoe het Kosmische veld hierop reageren kan.


Dag 3. Deze dag gaan we helemaal terug naar de diepste intenties van je eigen Innerlijke Wereld, wat jij waardevol vindt, wat jij voelt dat er opnieuw geboren moet worden in de werkelijkheid via jezelf (terugkomst van de Christoskracht) en wat hiervoor nodig is. We leggen bloot wat de Kosmische COMMAND is, die vanuit niet Aards 3D denken in activatie komt.
Het uitgangspunt is dat de Mens zichzelf ontgrendeld en inzicht krijgt in de (uit)werkingen en reacties van de werkelijkheid. Hierbij wordt de nadruk gelegd op besef van manipulatieve invloeden, die ongeldig kunnen geraken.Bovenuit alle Contacten die verschillende respectvolle Bezoekers uit andere werkelijkheden hebben met onze werkelijkheid hier op de Aarde, is het ontvouwen van Eigen Bewustzijn de meest primaire boodschap. De urgentie hiervan wordt inhoudelijk zichtbaar en voelbaar tijdens de 3-daagse.


De 3 dagen worden beleeft en geleefd in een rustige harmonische omgeving en Martijn spreekt graag alles door wat aangegeven wordt door jou wat aandacht en inzicht nodig heeft.