Sorry, registratie is beëindigd.

Deze dagen zijn specifiek voor mensen die heel bewust aan de eigen gezondheid en het eigen welzijn willen werken. Dit speelt zich af op het niveau waar de werkzaamheden zich tonen, dus op mentaal, geestelijk of fysiek niveau.


  • Datum: 22-06-2024 10:00 - 22-06-2024 17:00
  • Locatie Spieringweg 913, Zwaanshoek, Nederland. Zaal open vanaf 9.30 (Kaart)
  • Meer informatie: Parkeren op eigen terrein. Verzoek: kom niet zomaar binnenstappen, meld je alsjeblieft aan, dank hiervoor. Er is koffie, thee en koek aanwezig, neem je je eigen lunch mee? Het is mogelijk meerdere plaatsen tegelijk te reserveren.

Bijdrage 178

Beschrijving


- Gezond en Welzijnsdagen -

- 2-Daagse sessie -
dag 1&2:  "werken aan je eigen gesteldheid" 

- Door je eigen bewustzijn het in beweging brengen van herstel/ontstoring
- In synchronisatie verkeren met de situatie in het nu


Dag 2 van de reeks van 8 en 22 juni“Martijn van Staveren: Deze dagen zijn specifiek voor mensen die heel bewust aan de eigen gezondheid en het eigen welzijn willen werken. Dit speelt zich af op het niveau waar de werkzaamheden zich tonen, dus op mentaal, geestelijk of fysiek niveau. Je brengt tijdens deze 2-daagse in kaart wat je aandachtpunten zijn, om hier vervolgens energetisch via je eigen bewustzijn mee te gaan werken. En "werken" houdt in dit geval in, dat er vibratie wordt gebracht door jezelf naar de taalvelden achter de materie-realiteit.


- We weten dat materie zich toont nadat het een staat van energiefrequenties heeft ervaren -


Door je vibratiebewustzijn te brengen naar de stap, vóórdat het zich toont als materie, kun je deelgenoot zijn in deze werveling van taal en dimensionale materievorming.

Welzijn en Gezondheid toont zich ook in de wijze hoe je woont, hoe je jezelf hierbij voelt en ervaart. Ook dít is een extra invalshoek van een welzijnssituatie die zich toont. Epigenetisch staat de woon/leefomgeving in directe verbinding met je welzijn.

Neem je pen en papier mee voor deze diepgaande sessiedagen.
Geluidsopnames zijn ook deze dag niet mogelijk, om veiligheid in de processen te waarborgen.