Sorry, registratie is beëindigd.

Na velen jaren organiseren we eindelijk weer een Mensbeleving in de natuur! Op maandag 24 juni gaat het gebeuren.


  • Datum: 24-06-2024 14:00 - 24-06-2024 17:00
  • Locatie Wordt na aamelden bekend gemaakt

Bijdrage 32.50

Beschrijving

Op deze speciale middag gaan we vanuit een diepliggende intentie onze Oorspronkelijke vermogens “aanraken”. We raken een prachtig nieuw (lees: oeroud) veld met elkaar aan door – in de natuur – samen te zijn. We doen dit onder andere door onze eigen verantwoordelijkheden terug in te laden in ons huidige bewustzijnsveld, door het opschonen van oude realiteiten en vreugde te voelen op de oude kaders van angst.

Door deze stappen te durven zetten, activeer je veldfrequenties in jezelf, ontmoet je daar verschillende gevoelens en emoties bij, om vervolgens buiten de kaders te kunnen navigeren van de huidige modellen welke klaar zijn gelegd om de Mensheid te misleiden om de grootsheid buiten zichzelf te vinden, in plaats van in zichZelf.

De lezingen, symposia, Crowd Power uitzendingen, educatiedagen en ook deze bijzondere Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren, gaan gepaard gaan met diepliggende hologram activaties op basis van je eigen vibrationele veld, waardoor er openingen gecreëerd worden in de zogenaamde werkelijkheid waar wij op dit moment deel van uitmaken.

Naast het delen van informatie zullen diverse bekrachtigingen onderdeel van het programma zijn en er is ook tijd om ervaringen te delen en vragen te stellen. Op de open krachtplek in de natuur die we voor deze middag hebben uitgekozen, vormt het contact met de Aarde en de stilte die daar oorverdovend aanwezig is, een warm bad voor de intentie die we met elkaar hebben neergezet.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie, kunnen de effecten in je dagelijkse leven merkbaar worden. Durf jij het aan om jezelf werkelijk in het grote veld te openen?